miercuri, 6 martie 2013

VIDEO UPDATE Rusia, sub asaltul meteoriţilor. Numărul răniţilor a ajuns la 500 şi câţiva oameni sunt în stare gravă

http://www.youtube.com/watch?v=90Omh7_I8vI

În Rusia au fost raportate câteva explozii ale unor meteoriţi la aproximativ 10.000 de metri altitudine. Zona este la aproximativ 1.500 de kilometri de Moscova şi din primele informaţii sunt peste 100 de oameni răniţi în urma acestor explozii.

La ora 14.30, ora Moscovei, 514 ajunseseră la spital pentru a fi îngrijiţi, 112 au fost spitalizaţi, iar printre răniţi se află şi 84 de copii. Echipele militare caută rămăşiţele meteoritului
Numărul persoanelor rănite a ajuns la 400, a declarat pentru RIA Novosti un purtător de cuvânt al Ministerului de Interne. „Cel puţin trei oameni sunt în stare gravă“, a mai spus acesta. În urma incidentului au fost afectate şase oraşe din trei regiuni centrale ale Rusiei. Au fost afectate şi câteva zone din apropiere de Kazakhstan. Oamenii au fost răniţi de geamurile sparte în urma exploziei meteoritului. 
„Cu siguranţă nu a fost un avion. Acum adunăm informaţiile şi nu avem date exacte despre victime“, a declarat pentru Reuters un oficial rus. Incidentul a avut loc în Celiabinski la aproximativ 1.500 de kilometri de Moscova, capitala Rusiei, scrie „The Verge“. Imaginile disponibile la acest moment au fost furnizate de şoferi. Maşinile au instalate camere pe bord pentru a furniza dovezi în cazul unui accident şi astfel au fost obţinute imaginile video.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu