marți, 4 decembrie 2012

Uraganul Sandy

14:53 - Aeroporturile internaţionale John F. Kennedy şi Newark Liberty care deservesc New York-ul, închise de luni din cauza trecerii uraganului Sandy, au fost redeschise miercuri la ora 07.00 (13.00, ora României), dar cursele aeriene sunt încă "limitate", potrivit autorităţilor citate de AFP.


11:09 - Reţeaua de telefonie americană a fost grav afectată de uraganul Sandy, care a măturat coasta de est a Statelor Unite, a anunţat marţi Comisia federală pentru comunicaţii, citată de AFP.
10:51 - Pagubele provocate de uraganul Sandy erau foarte greu de evaluat cu precizie, miercuri, în nord-estul Statelor Unite, dar acestea ar putea avea un efect limitat asupra economiei ţării, în pofida distrugerilor şi întreruperii activităţilor, avertizează experţii de la compania de consultanţă în managementul riscului, Eqecat, citată de AFP.
9:00 - Numărul persoanelor care şi-au pierdut viaţa în urma trecerii uraganului Sandy pe coasta de est a SUA şi Canadei şi în zona Caraibelor a crescut la 110 morţi, potrivit agenţiei de presă Reuters.
8:40 - Locuitorii New York-ului au aşteptat, marţi seara, ca primarul Michael Bloomberg să le dea veşti bune despre restabilirea curentului electric şi a transportului în comun, însă nu le-au primit, metroul, şcolile şi parcurile publice rămân închise miercuri.
8:15 - Clădirea care adăposteste sediile reprezentanţelor diplomatice ale României la New York nu avea curent electric marţi, la 24 de ore de la trecerea uraganului Sandy, care a provocat inundaţii şi pene de curent într-o bună parte din Manhattan.
Sandy, care ar putea fi cel mai puternic uragan care a lovit vreodată Statele Unite ale Americii, a lăsat în urma lui dezastru.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu